Volg en Like ons op 

In Dommelen is niet heel vaak iets te doen anders dan in slaap dommelen. Vandaar de naam. Ze brouwen er ook geregeld een biertje, die de naam Dommelsch draagt. De Dommelenaren houden niet van vergezocht.
En zo denken ze ook over het engageren van een topband, die hoeft niet van verre te komen om goed te zijn. Sterker nog, leeft er in de regio Eindhoven niet een ploeg die een paar hele toffe rocknummers kan neerzetten?

 

Ja, de mensen uit Dommelen hebben gelijk. Zo een ploeg bestaat inderdaad. En er gaat het gerucht dat deze band, genaamd Patatje Metal, niet is zoals alle andere bands. Op het Internet maar ook bij je ouwe Tante Greetje doen steeds meer verhalen de ronde over de ware toedracht van deze fantasmorfische metalband.
Sommige zeggen dat Marco Borsatan bijvoorbeeld de reïncarnatie is van Rudi Carell. Er bestaan ook geruchten dat Rammstein Shaffy eigenlijk een meisje is.
Maar de allerhardnekkigste van de geruchten is, en daarmee zal het al bijna wel waar zijn, dat de jongens eigenlijk reeds overleden zijn en dat ze overdags in hun graven liggen en er alleen uitkomen voor een optreden. Het schijnt dat Bennie Rijman (chauffeur / backliner / hoofd security) de enige levende ziel is, die Patatje Metal rijk is. En hij is tot actie gedreven louter en alleen omdat Marco Borsatan hem en zijn gezin bedreigt.
Maar het is niet gezegd dat dit allemaal waar is.

Wat er ontegenzeggelijk waar is, is dat het vijftal uit de regio Eindhoven het beste en hardste kunnen rocken van iedereen op de hele wereld, dat jongens en meisjes in een staat van onzinnelijkheid geraken door het beluisteren, maar vaker door het aanschouwen van deze in leder gestoken superhelden.
Dus komt allen kijken, maar wees verzekerd dat dit op uw eigen risico is.


Waar? Partyzaal De Nachtegaal te Dommelen
Wanneer? 22 Oktober
Hoe laat? Ongeveer 21:00u