Volg en Like ons opĀ 

ImageDe studievereniging Simon Stevin bestaat uit studenten die immer zeer hard aan het leren zijn. Het gehelen jaar bevinden zij zich met hun bepukkelde neuzen in de studieboeken, doch eens in het jaar springen zij ongelooflijk uit de band gedurende een drinkfestijn waarbij zij permanent afscheid nemen van hersencellen die zij toch heel hard nodig hebben.

Dit jaar is hun oog alsmede hun oor gevallen op de metalen woestelingen van Patatje Metal. Zij namen contact op met Bert de Boeker en hun wil geschiede.

Ach, de frequenteerder van deze website weet natuurlijk allang wat er gebeurt met studentenclubs die achteloos de door NASA i.s.m. de demonische oorlogsgod Mars geschapen metalband Patatje Metal boeken. Ja, daar loopt het slecht mee af. Of op zijn minst krijgen zij de schrik van hun leven. Want in de weken voor het main event krijgen zij nachtmerries en waanideeën. Zo worden zij bijvoorbeeld des nachts wakker van een geluid dat onder hun bed vandaan lijkt te komen. Een alerte student zou dan zijn bed uitspringen en meteen Ghostbusters gaan bellen, maar slaapdronken of gewoon dronken studenten willen nog weleens een gokje wagen en onder het bed kijken.
En wat zij dan zien maakt hen waanzinnig en paranoïde voor de rest van hun leven. Het kan vanalles zijn, bijvoorbeeld hun eigen moeder, haar bleke gezicht overgroeid met schimmels en paddestoelen, die iets onverstaanbaars prevelt. Dat soort dingen gebeuren, hoor.

Maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door een prachtig optreden van de metalen halfgoden, die niets anders doen, daar zij niets anders kunnen, dan van een gewoon feest een onvergetelijk evenement te maken. Tijdens het optreden zijn alle gedachten aan dood, rotting en met paddestoelen overgroeide moedertjes vergeten en gaat het alleen nog maar over rocken, zuipen en wijven. 

 

Waar? Cafe de Stunt in Eindhoven

Wanneer? 13 juni 2007, ongeveer 23:00u

Bijzonderheden: Er is plek voor maar 250 man, dus wees er snel bij. Kaartverkoop gaat via Studentenvereniging Simon Stevin.