Volg en Like ons opĀ 

Een koude vrieslucht daalt neder over de gezanten van de AJOC te Mijdrecht. Zij willen een avondje onvergetelijke fun en rocken totdat hun kontje ervan afvalt. Maar zij weten dat een medalje twee kanten heeft en ook dat een optreden van Patatje Metal niet alleen een avondje onvergetelijke superrock betekent, maar ook terreur en doodsangst.

ImageDit zijn alleszins zaken die een mens voor lief neemt als daar tegenover een avondje vette rock staat. Maar, Chroniqueur, wat zijn dat nou voor nachtmerries die die organisatoren van een Patatje Metal-concert te verduren krijgen?
Neen, Websurfer, u moet dat anders zien. Het is het ware leven, maar zij ervaren het als een nachtmerrie. Het enige goede nieuws is dat zij vele van hun bovennatuurlijke ervaringen vergeten, zoals andere mensen ook in het echte leven. Het zijn nu eenmaal dingen die onze geest niet verwerken kan. Spoken bestaan niet. Dat zei jullie eigen moedertje toch ook? Nou dat zei ze natuurlijk omdat ze dat zelf wilde geloven. Dat is natuurlijk omdat ze immerheen als ze voor de spiegel stond een donkere gestalte achter zich zag staan, die zodra ze zich omdraaide, wegwas. Ik dwaal af, maar dat zit hem in de aard van het beestje. Maar hier zal ik toch nog een keer op terug moeten komen. 

De Patatten van metaal zijn zelf ook exponenten van een metafysische kracht, maar dan gecombineerd met futuristische tenchnologie. De enige die niet van microchips en buiten-logische krachten aan elkaar hangt is de grafschenner annex vluchtautobestuurder annex fundament van Patatje Metal, Bennie Rijman. Hij is ook verstandig genoeg om wel in spoken te geloven en de ondoden wakker te maken als het weer tijd is om een avondje gruwelijk te rocken. 

Ben ik onsamenhangend bezig, Websurfer, neen toch? Het draait er allemaal op uit, dat de Patatten komen rocken in Mijdrecht (geboorteplaats van Werenfried van Straaten!).

 

Wanneer?: 9 februari 2008
Waar?
In de A.J.O.C. te Mijdrecht
Hoe laat?: Dit is nog niet helemaal bekend.
Wat moet ik aan?:
Hele leuke kleren. Iets fleurigs. Iets fris'. Misschien een rokje of jurkje.Iets waarbij men uw benen kan zien. Niet als ze dik zijn en voorzien van een paars adernetwerk. Dan niet. Trek dan maar een aardappelenzak aan. Een grote alsjeblief.
Meer info over het AJOC: www.ajoc.nl