Volg en Like ons opĀ 

Image
Het wapen van Heeswijk-Dinther
Soms komen monniken bijeen bij de graven van de door hen doodgewaande Patatje Metalaars. Zij prevelen dan verzen en gebeden uit hun verweerde bijbels. Zij zijn goedwillende broeders en zij zijn uit op het goede. Maar als het Marco Borsatan teveel wordt dan begint hij vanuit de grond te vloeken en te tieren dat het een lieve lust is. De welwillende broeders, die voor de duvel niet bang zijn, verschieten en beginnen te jammeren en te snotteren. Hun crucifixen steken zij angstig voor zich uit. Deze vatten vlam en de broeders moeten hun crucifixen laten vallen. Sneller dan je zou verwachten branden de crucifixen uit. De broeders tillen hun pijen op en rennen snel van het zompige grafveld vandaan.

Op hun weg komen zij de onverstoorbare grafschenner Bennie Rijman tegen met een spade, een ketting en een 4-wheeldrive, om de kisten van de Patatjes uit de grond te trekken. Hij schudt zijn hoofd meewarig. Is het weer zover?

Eén voor één trekt hij met veel kabaal en rondvliegend graspollen de ondoden uit hun graven. De kisten zijn vastgemaakt met zware sloten die Bennie losmaakt. Dan springen de blauwaangelopen Patatjes uit hun kisten. 

Eéntje blijft vandaag liggen. Zijn graf is leeg. Zijn naam ... Doet er niet eens meer toe.

Maar een ander, versgedolven graf wordt aangesproken. Zelfs de naam op de grafzerk is nog leesbaar. Grad Demön staat er op het graf. De bewoner van dat graf kan al net zo hard vloeken en tieren en razen als Marco Borsatan. Want hij is het telkens weer die de paterkes en ook de minder gelovigen van het grafveldje weet weg te jagen. Maar Gradje kan er ook wat van.

Het is niet voor niks dat de Patattekes in het holst van de nacht uit hun graven worden getrokken. Daar moet altijd een goede reden voor zijn. En die goede reden is er altijd maar één, namelijk stevig rocken, zuipen en daarna groupies ... eeh ... eeh vieze dingen doen met groupies.

Dat komt zo omdat ze in Heeswijk Dinther een festival op poten hebben gezet en genoeg dubloenen hebben verzameld om de Patattekes te laten komen. En dan weten jullie, lezers, wel hoe laat het is en wat jullie te doen staat, namelijk komen rocken.

En zoals jullie tussen de regels door hebben kunnen lezen, wat zeg ik min of meer in de regels zelf want tussen de regels door zie je geen letters staan. Bijna zonder af te dwalen het einde gehaal he jongens? Tieteeeeeuh!
In ieder geval Gradje Demön komt voor het eerst de Patatjes versterken en dat is naar verluidt niet de minste. Dus allemaal komen kijken en joelen en tieten voelen.
Tieteeeeeeuh! (zoals ik pleeg te zeggen)

 

En waar is dat allemaal? In Heeswijk-Dinther
Wanneer? Op 28 oktober 2007. ongeveer om half tien.
Kledingadvies?  De dames proberen vandaag hun tietwerk zo goed mogelijk voor de dag te laten komen. Dus dit kan met push-up beha's en lage décolleté's, een panty in de beha stoppen en dat soort dingen. De taille moet zo smal mogelijk voorkomen en de bips mag best een beetje duidelijk aanwezig zijn. Trek gewoon een broek aan die je eigenlijk niet meer past. Probeer een liplezer te voorkomen.

Voor de heren: Als je een jeanetteke bent: trek zwart leer aan en lonk naar de zanger van de band. Alle andere mannen: Gewoon weer de overall.