Volg en Like ons opĀ 

ImageAndermaal gaan de beroemde Patatjes de la Metal Uden aandoen. De eerste keer was luttele jaren geleden toen zij plunderend en hartenbrekend door Nederland trokken.
Blijkbaar was die gebeurtenis bij de Udenaren in het achterhoofd blijven hangen, want zij willen andermaal zo'n vet feest voor hun kiezen. En dit keer met carnaval. Blijkbaar hebben ze het in de Pul even gehad met de gebruikelijke hoempapa en gaat het er op het eerste carnaval-avondje gewoon even hard tegenaan. De hoofden zullen schielijk op en neer gaan en het bier zal rijkelijk vloeien. Dat is een pure belofte.

Het is voor de Patatjes alweer het tweede optreden in het nieuwe jaar. Dit jaar kan vantevoren al uitgeroepen worden tot Rockjaar van de eeuw. Zoals elk jaar. Laat de bel laat de trom laat de beltrom horen, zou ik zeggen. Maar dan meer met gitaren. En drums. En zonder de beltrom. Ik begin alweer danig af te dwalen, leerling. Ach lezer. Dementie. Komt in de beste families voor.

Anyway, Marco Borsatan, Dennie Antichristian, Het Beest, Rammstein Shaffy en de nieuwkomer Grad Demön gaan weer als aangeklede, maar toch wild gebleven dieren tekeer. Zij laten de nederpopliedjes klinken alsof ze niet door die blijo's van Het Goede Doel of André Hazes zijn geschreven, maar door hele gevaarlijke Sentinelrobots.

Ik kan wel een partij door blijven schrijven, maar mijn advies is eenduidig: Komt allen Kijken!

Wanneer? 2 februari 2008 (mee caerneval dus)
Hoe laat? Ergens tussen het 5e en 10e pilsje
Waar? Jongerenkot De Pul te Uden
Wat moet ik aan? Men pleegt zich met carnaval uit te dossen als aap, indiaan of cowboy.