Volg en Like ons opĀ 

De Patattekes houden van rocken en rollen en ook van een beetje in het hooi rollebollen. Nu hadden ze gehoord dat daar in de Radstake ampel de mogelijkheid voor was. Dus ze zagen het wel zitten toen ze werden uitgenodigd voor een avondje rocken.

Zoals men verwachten kan rockten de patattekes zoals vanouds en iedereen keek likkebaardend naar die geile rockjongens. Vader Macabraham dacht de zaak even uit te buiten door bij de intro van 'zo vrolijk'  Imagehet verzoek te doen aan de aanwezige dames om hun 'tietjes te laten zien'.
Dat had echter een omgekeerd effect. De aanwezige jongedames maakten zich uit de voeten in plaats van hun sappige tietwerk aan de Vader en zijn kornuiten te laten zien. Verwaand. Maar ja.

Verder rocken dan maar. Na verloop van tijd kwam alles toch nog goed, want Marco Borsatan zong de longen uit zijn lijf en Dennie Antichristian beulde zijn drumstel zoals te doen gebruikelijk af en Het Beest en Rammstein Shaffy speelden de sterren van de hemel. Er waren geen sterren te zien, maar dat kwam omdat het bewolkt was. Daar heb je nog eens iets aan, he lezer.

Het was allemaal prachtig en iedereen had het naar hun zin en de mooie meiden waren gelukkig ook weer geretourneerd.  Omdat er nog wat tijd over was deden de Patatjes een paar extra liedjes in de mix. Maar op een gegeven moment was de Patatje Metal-koek op en moesten de jongens ook weer aan hun onverdiende nachtrust denken. Dus toen was het Schluss.