Volg en Like ons opĀ 

De Patattekes mochten aantreden als voorprogramma van Jovink en de Voederbietels. En dat deden zij maar al te graag. Overdags was er een hoop te beleven wat met motorcross te maken had en dan des avonds kon iedereen helemaal gek worden bij Jovink. Als ze al niet helemaal hoteldebotel en hotserdeflots waren gemaakt door Pa, Tatje en de Metals.

Image
Rammstein is een mooie meid. Iedereen vindt dat.
U raadt het al, websurfer, die Patatjes deden hun gruwelijke ding en turnden die gigantische tent met mensen om in een deinende vloed. Smachtend keken jonge (en oude) deernen naar die stoere Marco Borsatan. Die zong alsof hij er zijn leven mee dacht te gaan redden. Maar de Patatjes zijn de undead, Nosferatu, dus daarmee is hij ruimschoots te laat.

Die Rammstein Shaffy kan een aardige noot tokkelen en zijn gitaar dingen laten doen die diverse professionele rockmuzikanten een job in het magazijn hebben doen overwegen. Wat hij echter niet zo onder de knie heeft is zijn spullen in de was doen, in plaats van ze in zijn homogroene tas te laten zitten. Dus dat gepraat over The Undead enzo wordt toch nog een beetje bewaarheid. Een ondode cavia, zo rook die Rammstein. Ondood, wat zeg ik? Morsdood en daarbij nog eens overreden door een lekkende gierwagen. Ik overdrijf. Wacht eens even ik overdrijf helemaal niet. Ik dwaal af. Dat wel.

Vader Macabraham, Het Beest en Dennie Antichristian deden ook lustig mee om zoveel mogelijk energie in anderhalf uur te proppen. Vooraan bij de Patatten stonden een paar die-hard groepies te juichen ende te zingen ende de hele tijd geil uit hun ogen te kijken. Vooral een blonde griet. En zij stond afwisselend naar Rammsteins laarzen en daarna naar het met zweet overgoten lichaam van Dennie Antichristian te kijken. Ook erbij stond een niet al te robuust heerschap, dat deed alsof hij met twee dikke borsten behangen was. Hij lekte afwisselend aan de ene en dan aan de andere denkbeeldige tiet.

Na de sjoo gingen een paar afgevaardigen van PM nog naar Jovink en de Voederbietels kijken, wat ook mooi was. 

En toen en toen ... gingen ze naar huis. Weer krachten verzamelen voor een volgende tour de force.