Volg en Like ons opĀ 

ImageNa een redelijk lange periode van stilte en bezinning (minus de bezinning) was het tijd voor de Patatjes om zich andermaal te doen gelden in een duuster zaaltje in Heeswijk-Dinther. Het was de vurige vuurdoop voor nieuwkomer Grad Demön. Het was even aftasten in het begin voor Gradje. Niet het bassen, nee dat had hij wel onder de knie. Het was meer de bulk aan groupies die waren meegekomen die hij aan het aftasten was. De ware Patatje Metalaar doet zich hier al gelden!

Zoals te doen gebruikelijk zetten de Patatjes de ganse zaal in vuur en vlam (overdrachtelijk gezien) en rockten dat het een aars had. Bedoel ik daar niet 'aard'? Nee!

De aanwezigen werden tot tranen gedrongen, sommigen omdat de metalen helden zo onbereikbaar voor hen waren terwijl zij toch zo van hen hielden en anderen omdat zijn beseften dat zij nooit zo bruut op een trommel zouden kunnen hakken als Dennie Antichristian.

Image
Het was Grads debuut
Het meest apegaapten de chicks toch naar die mededogenloze metalgod Marco Borsatan. Hun ogen en slipjes werden nat bij het aanschouwen van hun in leder gestoken idool. De zever droop van hun overbeet zo op hun kinnebakkes en hup in hun décolleté. (Oh ja, we zijn weer thuis, hoor.)
Lekten zij bij elkander de zever weer zo uit hun d
écolleté's om Marco Borsatan te behagen?
Dat is wel waarschijnlijk maar valt buiten de scope van deze showbespreking.

Midden in de show viel ineens het licht uit. De stoppen waren geslagen of zoiets. Ze konden gewoon die high octane hoog voltage Patatje Metalaars niet aan. Is ook niet de eerste keer.
 

Tijdens de lichtuitval speelden de Patatjes een emotionele set. De emotie zijnde afgrijzen. Snel zagen zij weer het licht, waarna de show met speed ende snelheid ende geilheid weer opgepakt kon worden.

Marco Borsatan had zijn eigen groupie meegenomen. Hij heeft er uiteraard wel vele maar er is er maar één van wie hij de naam kent. Het eerste gedeelte daarvan althans. Met haar wisselde hij uitbundig lichaamsvloeistoffen uit.

 Na de show werd er nog wat afgepilst en daarna keerden de Patatjes in hun versgepimpte limo weer huiswaarts.