Volg en Like ons op 

ImageDie Patatten kunnen er wat van. Ze laten zich niet bang maken door kwaad kijkende metalgrunters en snoeiharde muziek. Dat kunnen ze zelf ook!
Het avondje rocken in de Biebob, ter ere van de 150e Mindview, werd ingeleid door allerlei enge bands, met griezelige kledij en gevaarlijke namen. De dubbele bass was bij die bands ook niet van de lucht.

Overal kon men zich vergapen aan de genomineerden voor Miss Metal 2008. Zij staan allemaal op de kalender voor het goede doel. Dus als je eens goed wil schrikken: Kopen dat ding.

De Patatjes vroegen zich stiekem een beetje af of dit gevaarlijke publiek eigenlijk wel zat te wachten op de Nederpop-Glammetaljongens uit Nederland.
Maar de tijd van soebatten en marchanderen lag sowieso al ver achter hen, dus ze stapten maar het podium op.
En daar bleven ze vervolgens 2 uur lang rocken, gieren, snoeien, bikkelen, zweten en hameren, totdat heel de Biebob weet wat voor een halfgoden er uit Holland komen en wat voor een supermuziek zij weten te maken.

De hoofden dutsten van hun knokkels af, het bier werd over elkanders hoofd uitgegoten en het glas rauw opgegeten. Zo hadden de Belgen het nog nooit voorgeschoteld gekregen.
Het publiek zong mee en vooral België mocht rekenen op bijval van de Vlamingen.

En hoe stoer ze zich ook voordeden, toen de openingsklanken van The Final Countdown voorbijkwamen was iedereen zo zat dat ze vergaten stoer te doen en het gewoon uit volle borst meeneurieden. 

Zo werd het nog erg laat en beregezellig. En wie er niet was is een sukkel!

Amen.

Image

Image