Volg en Like ons opĀ 

ImageIn Veulen willen ze bij tijd en wijlen wel eens een wagen in de prak rijden. Dat vinden ze mooi. En dat vinden ze nog extra feestelijk als dit opgeluisterd wordt door de helse klanken van de muziekbroeders van Patatje Metal. Dus dat geschiedde. Hoewel het weder niet geheel meewerkte waren er genoeg metal- en lolliefhebbers op de been om een feestje te brouwen.

En een feestje brouwen, dat kunnen ze bij Patatje Metal. De geduchte voorman Marco Borsatan mag dan streng lijken, maar diep in zijn hartje wil hij alleen maar zuipen en feestvieren en groupies BOINKEN. Dat gebeurde natuurlijk ook, maar het is uw Chroniqueur altijd streng verboden daar iets over te melden op de website. Dus bij deze. Altijd hommeles met die Patatje Metalgasten en hun groupies. Maar daar zijn we nog niet. 

Eerst nog vertellen wat er allemaal gebeurde: Ze speelden liedjes en het publiek ging uit zijn dak. Geen onbekenden zijn het in Veulen. Dat is namelijk in Noord-Limburg, de bakermat van de Patatje Metalvolgelingen. Dus groupies genoeg. Heeft de lezer door dat de teneur van dit stukje toch wel de groupies zijn? Nou die werden naar hartelust geboinkt. Door Marco Borsatan en uiteraard door de onstopbare neukmachine Dennie Antichristiaan. En de andere Patatjes zaten met elkaars fricandel te spelen.

Het was top en iedereen ging uit zijn dak. Volgende keer weer?