Volg en Like ons opĀ 

Wageningen, 5 mei 2009, van onze verslaggever. Het was weer een ouderwets metalfeest. Hoewel het pijpestelen regende was het Wageningse volk niet bij de Patatjes weg te slaan
De Patatjes trokken van leer als een stel uitzinnigen op hun 'weapons of choice'.
Voorman Marco Borsatan hield een dik uur de doordrenkte mensenmassa in een gezamenlijke hypnose. Hij sprak middels de metalen klanken en blijde nederpopliederen direct tot hunne zielen. Hij sprak op dwingende doch omfloerste wijze en zeide hen om hun wil te laten gaan en te gaan dansen als een stel trekpoppen waaraan door een motorische onbehepte wordt getrokken. Hard en schokkend.
En zo is ook de metalshow van Patatje Metal. Hard en Schokkend, vurig ende meeslepend. Het Beest en Rammstein shaffy kennen alleen elkaar als gelijken in het polemische spel van het gitaarduel. Dit alles terwijl Grad Demön en Dennie Antichristian een basis neerleggen die staat als een Germaansche Oorlogsbunker.
Iedereen was ontroerd door de Patatten. Zij zongen het Wilhelmus mede en zij pinkten een traan weg bij het tedere "zeg maar niets meer".
Ook werd er veel gezopen. Het bier was van het merk Jupiler, en dat is ook al gauw één van de lekkerste bieren in het universum. Dit terzijde.
Rammstein Shaffy is de lieveling van alle vrouwen. En andersom. Hij deinst er derhalve niet voor terug om een gevonden vrouwenslip gewoon aan te trekken. Hij houdt immers van de odeur van punani.
Wat kan uw chroniqueur nog meer vertellen? Er werd nog wat rondgeboemst met fijne groupies en daarna hop de limonaise weer in, zodat de calvinistische Bennie Rijman de dronken en stonede Patatjes weer naar huis kon brengen.