Volg en Like ons opĀ 

Image Vessem, 29 augustus 2009. Van uw verslaggever. De Patattekes, die van Metaal zijn gemaakt, zijn allen nazaten van edellieden en daarmee knotsrijk. Miljonairs. Dat wederhoudt hen er niet van op gezette tijden de gitaar om te hangen of een liedje te zingen ten overstaande van een stoer publiek. Eenieder weet: De Patatjes zijn stoerder. En rocken harder. En hoe hard de lokroep van het bier ook klinkt, de dwingende kadans van de nederpop-glammetal is prevalent.
En zo kwam het dat elke vessemenaar en zijn moeder kort na het intro als wilden stonden te headbangen. Maar wacht.. ik sla een gedeelte over. Was het immers niet de bedoeling dat er een samenzang zou plaatsvinden tussen Henk&Henk en Patatje Metal? Jawel. De Henken ragden hun set overenthousiast het publiek in. Zo enthousiast zelfs, dat Henk (de ene) zijn hand overspeelde en last van een liesbreuk kreeg. Echt waar en niet gelogen.
Dus dat feest ging niet door.
Dat maakte niks uit, zolang de groupies nog verliefd uit hun ogen kijken en de organisatoren en gemeentebestuur angstig en geschrokken, zijn de Patatjes tevreden.
Zo werd het een mooie avond, temeer doordat een plethora aan groupies backstage werd gelokt voor wie een wereld aan liefdekundige praktijken werd geopenbaard.