Volg en Like ons opĀ 

ImageNico Haat terug bij Patatje Metal!
Bij het optreden op de klaverjas-afdeling van studentenvereniging Unitas S.R. te Utrecht, werd onlangs eindelijk bekend wie de nieuwe bassist van Patatje Metal is. Het is niemand minder dan Nico Haat!
De Patatje Metalkenner herkent Nico Haat als de mede-oprichter en gitarist van het eerste uur van Patatje Metal. En met Nico terug in de gelederen krijgt Patatje Metal weer een nieuwe impuls.
Enkele jaren geleden werd Nico wreed verschalkt door de koningsdemon Amor en werd enkele jaren in een graftombe gehouden. De lezer stelle zich een graf voor waar dag en nacht de kwade demon over waakt, zodat er niemand meer uit kan. Gelukkig kwamen er door allerhande wendingen van het lot hier een eind aan en kon Nico Haat weer uit zijn graf stappen. Men kan wel aan zijn uiterlijk zien, dat hij al die jaren in het duister heeft doorgebracht. Van een vrolijke Frans met blonde lokken is hij veranderd in een kwaadaardig uitziende boeman. Maar de rock-kwaliteiten zijn in die jaren vergroot en de intensiteit vertienvoudigd. Met Nico Haat als bassist heeft Patatje Metal weer het fundament dat het verdient.