Volg en Like ons opĀ 

ImageAalten, zaterdag 14 november. Van uw verslaggever Dat de patatten bij menig lady het koppie op hol weten te brengen dat mag allang niet meer als geheim gelden. Maar dat de Patatjes  doorgewinterde hetero's toch weten te vervullen van homo-erotische gevoelens, dat mag toch wel bijzonder genoemd worden. Een unicum? Dat weet uw Chroniqueur niet, want misschien zijn er wel andere jongens dan diehandtastelijke blotekonterik, die zich manifesteerde voor het podium waar de patatten hun onmogelijke metalkunsten aan het vertonen waren. Misschien was er wel ooit een stille jongen in het publiek die ook verliefd keek naar die kunstig uitgedoste jongens op het podium. Maar een stille jongen was dit niet! Marco Borsatan betasten en de blote  kont tot drie keer laten zien. Ah  Jakkes! Ter verdediging mag worden aangevoerd dat dit een hele dronken jongeman was, die het goed bedoelde, doch een misleid gedachtentgoed koesterde.


Maar...genoeg hierover, hoor ik u al zeggen. Tevens kan ik me zo voorstellen dat u smacht om te weten of er nog blonde en/of rondborstige chicks waren. Het antwoord luidt gelukkig: Ja!
Het was even wachten op genoemde chicks en ze waren niet allemaal even blond of gezegend met gezaghebbend tietwerk. En allemaal hielden ze weer het alleermeest van Rammstein Shaffy, toen deze op zijn hoge laarzen staand flitsende en onnavolgbare gitaarslolo's aan het spelen was. Zo is het, zo was het en zo zal het altoos zijn.
D'n Rammstein werd op de schouders getorst van de stoerste jongens van Aalten, omdat deze even wilden blaken in de roem van d'n Rammelstein.
Een was een perfect avondje en als toetje speelden de jongens van Patatje Metal nog 'Annabel'. En toen was de koek geheel en al op en sloot het doek.