Volg en Like ons opĀ 

Grootebroek, 25 juni 2011, van uw verslaggever. Als Rudi en Mimi gaan trouwen dan mag het geen kleinigheid zijn. Dat is wel gebleken. Ze zetten gewoon een festival op poten ter gelegenheid van hun trouwdag. Zij nodigden een Voice-of-Holland-zoeterd uit, die de mensen kwam opwarmen en daarna waren de Patatjes aan de beurt.
Uw Chroniqueur is de mening toegedaan dat alles niet zonder meer vlekkeloos ende gesmeerd liep de eerste twee liederkes. Lichten gingen aan en er werd wat met snoeren en stekkers gedaan. Maar daarna gingen de Patatjes helemaal los. Iedereen ging helemaal uit zijn of haar dakkie. Al dan niet geholpen door de alcohol. Want drinken, dat kunnen ze daar wel in Grootebroek. De Patatjes speelden voor de gelegenheid een uitgebreide set. Af en toe kwam Mimi zelf op het podium kijken hoe of de zaken eraan toegingen en om een beetje sexy te heupwiegen. En ze was nota bene net getrouwd! Verder was het een komen en gaan op dat podium van allerlei sujetten. Marco Borsatan vond het voor deze avond voor ene keer goed. Anders is hij niet zo coulant. Zeer spraaklustig was hij ook, onzen Borsatan. Dat alles mocht de pret niet drukken. Ook de aanvraag van het lied "Annabel" mocht de pret niet drukken. Dat was diep in de geheugens van de Patatjes weggezonken, maar werd er a la minute weer uitgetoverd om ten overstaande van een zwetend en medezingend publiek gespeeld te worden. Toen de Patatjes uitgeput waren gingen zij weer terug naar hun paleiselijke kleedkamer.
Daar werd nog een sloot aan groupies afgewerkt en toen gingen de Pataties weer heimwaarts.
(Dit is ver weg, daar de Patatjes uit het Zuiden stammen).

Ook dient te worden vermeld over deze avond dat Nico Haat de de drums besloeg en de basgitaar aan de uit een ondiep graf opgedolven Vader Macabraham had gegeven.