Volg en Like ons opĀ 

[De Bibelot - Dordrecht, Vrijdag 30 november. Door uw Chroniqueur.] De leden van Patatje Metal zijn koningen, dewelke met wapperende gewaden door de stad rijden.

Image
Nico Haat is een gevreesde drummer
Zij wuiven hierbij naar het volk dat aan de kant staat en dit koninklijk gezelschap toejuicht. Voorop rijdt Marco Borsatan. Op zijn door de wind opbollende mantel staat een grote Microphoon afgebeeld. Daarachter, gezeten op grote en stoere paarden, rijden Rammstein Shaffy en Het Beest, dewelke op hunne mantels en blazoenen een Gitaar hebben staan. Van deze twee grootheden heeft Rammstein Shaffy het meeste aandacht van deerntjes, die het liefst altijd bij hem wilden zijn. Daarover een andere keer meer.
De achterste gelederen - wacht wilde u lezen over hoe het er aan toe was gegaan in de Bibelot, onlangs, in dat geval,leest door. Dit komt zeker nog aan bod. Ik maak eerst eens mijn verhaal af. -  De achterste gelederen dus, worden gevormd, door een bruut en een krachtpatser, allebei van koninklijken bloede, echter ook met een Barbaarse achtergrond. Eén van hen is opgevoed door de wolven. De Drumkoning, die op een gitzwart en buitengewoon groot paard is gezeten heet Nico Haat. Hij boezemt menigeen grote angst in. Dit is alleszins terecht ende te rechtvaardigen. Dat vindt ook de politierechter. Dit terzijde. De andere, wiens persoon het meest in nevelen is gehuld draagt de naam en militaire code André H-666. Hij draagt een banier met daarop in rijk borduurwerk een basgitaar afgebeeld. Het wordt verteld dat hij het Tweede Gezicht heeft en de toekomst kan voorspellen.De blaren staan Nico op de vingers.

Nu hoor ik u al weeklagen in de zin van: Jaja, wat een gelul allemaal. Hebben ze nog een partij vette nederpop-glammetal lopen spelen daar in Dordrecht of hoe zit het?
Ik kan u gerust en tevreden stellen. Voor elk van de betrokken partijen was het een bevredigende operatie.
Wat zijn we wijzer geworden?

  • Dat Bibelot dient te worden uitgesproken als ' Biebeloo'.
  • Dat Rammstein Shaffy bij gebrek aan een elpee of cd-boekje een heuse vrouwentit (cup F) heeft mogen signeren.
  • Dat Nico Haat zich de blaren op de vingers heeft lopen tikken. Hij wilde graag ook achterin gehoord worden. Achterin Dordrecht bedoel ik daarmee.
  • Er is waarempel merchandise verkocht, door één van de door Rammstein betoverde deerntjes.

 

Al met al (hee, metal) was het een zéér vet en gezellig optreden.
Voor degenen die er niet bij waren en het hier na moeten lezen hoe gaaf en voortreffelijk het was, heb ik hetvolgende te zeggen: Onnozelaars! Zorg dat je er de volgende keer bij bent.
Tot dan!