Volg en Like ons opĀ 

Image
Bij zijn val verloor Rammstein Shaffy een arm.

OJC Canix te Lottum, 19 januari In het Jaar des Heeren 2013. Van uw Chroniqueur. De Patatten zijn onwederstaanbare woestelingen dewelke elk zinnig mens uit de weggaat. Behalve dan als zij een podium bestijgen, dan kan men niet anders dan zich schikken naar de infernale wanklanken die dit vijftal voortbrengt alsmede gehoor geven aan de barse geboden, die door de Metalen Messias (Marco Borsatan) worden geuit.
Zo ook en in zijn geheel niet anders was het in de OJC Canix te Lottum, alwaar eerst twee ander bands te bezichtigen waren. Beide bestaand uit jeugdiger individuen dan de Patatje Metal-clan. Niettemin zetten deze bands een smakelijke bak herrie neer. Daarna moesten de Patatjes even laten zien wie de upper hand had in het rocken, bierdrinken en een publiek hypnotiseren.
Het publiek werd getracteerd op rock, vuur, show en sekskundige heupbewegingen. Een hoogtepunt (of dieptepunt, hangt af van het perspectief) werd bereikt toen Rammstein Shaffy (die korte wijl afwezig was om een groupie te bestijgen) terugkwam en uitgleed over confetti en zo, BATS, op de grond viel. Iedereen behalve Rammstein Shaffy vond dit kostelijk. Maar the show must go on, dus hup hup met een marcherend tempo weer rocken.
De Patatten worden gecompenseerd voor hun moeite met klinkende munt, bier, vleselijk genot betrekking hebbende op groupies, maar ook door enthousiast publiek. Dit was alleszins in orde in de Canix, dus het was al met al een topavondje.