Volg en Like ons op 

De Patatten zijn zich aan het beramen om in 2019 kort maar krachtig terug te keren!

Image
Rammstein en Het poseren in het Top 2000 Café

De Patatje Metal-bendeleden hadden meegedaan aan de top 2000-cover contest en alle betrokkenen zodanig geïntimideerd dat ze een plaatsje hadden bemachtigd in de finale. Nu op vrijdag 23 december was het zover en mochten ze een staaltje rocken en metalkundig gas geven laten zien daar in het Top 2000 café.
Doorgaans geven daar slechts en louter brave borsten acte de présence, maar nu stonden daar dus de wildemannen van Patatje Metal. Uw Chroniqueur mocht bij Bert Kranenbarg (DJ van dienst) aanschuiven om een uitgebreid uit de doeken te doen waarom de Patatjes de Helden van de Eeuw zijn en waarom ze de contest zouden moeten winnen.
Nu waren de heren wel een beetje van slag, omdat ze betoverd waren door de betoverende "Iris", bij wien iedereen zat weg te zwijmelen. Uw Chroniqueur uiteraard niet.

Image
Marco en Dennie zijn door Satan aangestuurde cyborgs


De Patattekes ondervonden via zogenaamde SMS-banners steun van vele vele fans, zoals daar zijn Satan's Sister en Osama Ben Cramer.
De Patattekes bestegen dus het podium en gaven em van jetje zoals ze altijd doen. Dat hele café werd nagenoeg uit zijn voegen geblazen. De fans van die andere mededingende koekebakkers zaten mooi Patatje Metal aan te juichen ondanks zichzelf en ondanks gekwetste en beledigde blikken van de door hen oorspronkelijk ondersteunde artisten. Blablabla lang verhaal kort: ze wonnen niet, waarschijnlijk omdat de computer kapot ging en ze niet de goeie gegevens hadden. UIteindelijk won er een chick

Image
Alleskunner Nico Haat bespeelt de Van Halen-toetsen

die op haar piano zat te jammeren dat ze haar huis te koop moest zetten. Dan zou ik ook jammeren want dat betekent in deze tijden dat je verlies moet nemen. Maar hoe zit het dat een chick van 18 lentes al een huis bezit? Ik dwaal af. Dit is allang niet meer interessant. Ik hoor u zeggen, lezer, hoe ging het verder met de Patatje Metalaars, en wat deden ze met deze "Iris"? Ik vermag niet alles te vertellen, maar laten we het erop houden dat het er onkuis alsmede wederrechtelijk aan toe ging.

Image
Na al dat zagen heeft Rammstein nog maar twee vingers over

De elegante vrouwenmagneet alsmede prijspoedel Rammstein Shaffy wilde ook graag zijn eigen signature gitaar, net zoals Het Beest. (alleen een domoor heeft nog niet opgemerkt dat de laatstgenoemde zowel Het Beest heet als op een B.C. Rich-gitaar speelt van het type Beast. Dit is allemaal geen toeval.) Dus Van Rammelestein wilde, heel terecht, ook een gitaar. Niet eentje van het type prijspoedel, want zoiets bestaat gewoonweg niet, maar wel gewoon, leuk, zijn eigen siknatjeur gitaar.
Maar omdat die Rammelstein gewoon twee linkerlullen heeft kan hij dat allemaal niet alleen. (Nee hij kan het niet alleen.) Dus daar werd iemand aan het werk gezet (onder druk gezet, bedreigd en getracteerd op 'hete poses' zoals alleen Rammstein Shaffy dat kan). Deze iemand (Roel van Dr. No-effects ) (allez he, klaar met die woordgrappen) was zo goed om het hele zwikkie ook nog eens zo aan te sluiten (met de aansluitspier) dat het ook nog werkte en geluid voortbracht. Dus nu, zoals de Patatje Metaldweper zien kan, heeft Rammie Wammie-stein zijn eigen Signature Gitaar, die niemand hem meer afneemt.
[Even terzijde, websurfende Patatje Metalvrienden: Is het niet zo dat die Rammelbammelstein al genoeg aandacht heeft van de ladies, met zijn kekke laarsjes en zijn feminiene, maar toch heteroseksuele gedrag? En dan nu doet hij er nog eens een forse schep bovenop met deze gitaar. Het moet niet gekker worden. Maar dat wordt het toch. Waar moet dat heen?]

ImagePa, Tatje en de Metals hebben hard gezwoegd in de studio op de nieuwe hit en daarom willen ze dat eenieder dat in de meeste puike kwaliteit horen kan. Thuis op de stereo en op de MP3-speler. Daarom stellen ze hier op de site de MP3 van Ik Kan Het Niet ter beschikking in uitmuntende kwaliteit. Het kan ook geenszins anders, dan dat dit van voortreffelijke kwaliteit is. Raar dat ik (uw Chroniqueur) erover begin. Nou, genoeg gelul. Downloaden kan HIER. Druk maar op het knopje, zeg maar.
Ook het hele puike artwork dat je hiernaast kunt bewonderen komt van de hand van de grafisch zeer kundige Patatje Metalaar, Rammstein Shaffy. Die jongen kan werkelijk alles. Het best van alles nog wel gitaar spelen, maar met verf en penseel overweg dat kan hij ook.

ImageJazeker, we hebben ervoor gezorgd dat de site het PM lettertype bevat. Maar je kunt het lettertype ook zelf gebruiken. Download hier het lettertype en voeg die toe aan je Windows fonts.