Volg en Like ons op 

Nieuws archief

ImageDe evil knights van Patatje Metal slapen de hele dag en feesten de hele dag. Af en toe is er tijd om op te treden of zich aan een groupie te vergrijpen. Een leuke afwisseling was het om zich aan een liedje van De Dijk te vergrijpen in het kader van de Top 2000 Cover Contest. Nog leuker werd het toen de Patatjes in de finale kwamen en in het onvolprezen van Bert Kranenbarg (sic) hun muzikale krachtpatserij ten gehore konden brengen. Daarna werd er een foto gemaakt en die kunt ge hiernaast zien. Alle Patatjes staan er op. Ook DJ Bert staat erop, de winnares, Brechtje staat op de foto alsmede de zangeressen van Loop Alley en Mathilde. De mooiste meid blijft toch onze eigen Rammstein Shaffy. Dewelke een androgyne halfgod is. 

ImageDe Patatjes hebben in de top 2000 Cover contest een finaleplaats bereikt! Hoera, hoezeee en falderaldereee!
Niks anders dan terecht natuurlijk. Maar nu zijn we er nog niet. ImageDe Patatje Metalgangsters zijn waarachtige winnaars en coole helden en aberraties van de natuur en... nee ik laat me niet afleiden!


Er moet op hen gestemd worden om hen ook daadwerkelijk de hele contest te laten winnen. Dit teneinde oneindige glorie, roem en een trits groupies tot om de hoek te bewerkstelligen.
Dus, lieve Patatje Metalsite-bezoeker, blijft niet langer op de handen zitten, haal die duim uit uw achterste en geef je STEM aan Patatje Metal.

 EN GAUW EEN BIETJE!

ImageDe opperpatat Marco Borsatan is samen met zijn metalen kornuiten bezig geweest in de grote studio in het zuiden des lands om de allerbeste Top 2000 Cover te fabriceren.
(Uw Chroniqueur mag hier best zijn eigen mening ten beste geven: Dit is zonder twijfel de allerbeste cover. Die andere ploeteraars kunnen beter iets anders gaan doen. Een keer hun zolder opruimen of bijvoorbeeld geld inzamelen voor een kinderboerderij. Zij komen niet in de buurt van deze parel. Dit terzijde.)
Nu wil u, websurfer het ook weleens horen. Dat is gemakkelijk te bewerkstelligen. Bezoek DEZE LINK en daar kun je Ik kan het niet van begin tot eind beluisteren.
En als jullie nog even geduld hebben kunnen jullie het ook van deze site downloaden en heel vaak thuis op de mp3-spelert beluisteren.

ImageDe Jongens van Patatje Metal zijn de kwaaisten niet. Ho wacht, zijn de kwaaisten wel omdat zij de bad boys zijn van de Nederlandse Glam-metal. Maar dat terzijde. Zij zijn weer de goeisten als het aankomt op het maken van metalcovers van Nederlandschtalige hits. Zij draaien er hun hand niet voor om, zogezegd.

En nu houden ze vanuit radio 2 toch een fijne wedstrijd om te kijken wie daar het allerbeste covers kan maken van Top 2000-nummers, waar ook een Nederlandsche bijzit. 

Terwijl uw Chroniqueur als een theeslurpende ouwe kakelaar de website vol-lult wordt de laatste hand gelegd aan de vetste cover van heel die wedstrijd en binnenkort (een kwestie van dagen) kun je hier de cover beluisteren.
En waarschijnlijk ook elke dag op radio 2, want het wordt zeker een treffer!

ImageDat de Patatjes een stenen hart hebben dat zal niemand kunnen zeggen. Ze hebben helemaal geen hart! In hunne borstkas pompt een door de ESA gemaakt en door de Russische maffia gefinancieerd artefact. Ik dwaal af. En het is niet waar. Het is het hart van een dood paard met een paar electroden eraan. Hoe dan ook, de goeilijke chauffeur en Patatje-menner Bennie Rijman schold de Patattekes uit en bedreigde hen totdat ze uiteindelijk zover waren om de mensen in het glazen huis te helpen. Dezen moeten immers grote honger lijden. Om nou centjes in te zamelen opdat die disc-jockeys ook kunnen eten zullen de Patatjes de Metale een huiskamerconcert geven voor de hoogste bieder. Als u het mij vraagt kunnen die plaatjesdraaiers beter een job zoeken en zelf eten gaan kopen. Mij vraagt gelukkig niemand iets.
Enfin ...kraakpiep... ik krijg net in mijn oortje te horen dat het huiskamerconcert niet ten bate van die kansch-lose DJ's is, maar van het rode kruis. Dus gaat naar E-bay en biedt op deze prachtige en eenmalige kans om Patatje Metal voor jou en je bro's te laten optreden. Biedt alsof je Warren Buffet himself bent. Deze kans doet zich immers nooit weer voor.

Bieden kan hier!

(tot 29 dec 2010 16:15:59 CET)