Volg en Like ons opĀ 

ImageIn Varsseveld weten ze wel wat feesten is. Elke week is daar wel wat te doen. Maar één keer per jaar gaan ze echt helemaal loos en halen ze van heinde en verre de tofste band om hen te vermaken.

Dan is het niet zo gek dat je op een gegeven moment uitkomt bij de Patatjes van Metaal. Deze metalwoestelingen hebben al menige fuif getransformeerd in een totale chaos en ze zijn van plan dat dit jaar in Rockstake weder in gang te zetten. 

Want hoewel de Patatjes vredelievend zijn en al hun zakcentjes aan het goede doel geven, komt het toch altijd weer zo uit dat ze in trouble geraken. Dat heeft misschien ook te maken met dat ongeleide projectiel dat Dennie Antichristian heet. Hij moet zich in de eerste plaats altijd verstoppen voor chicks die helemaal opgehitst zijn door de rest van de Patatje Metalaars, maar hun geilheid altijd willen botvieren op de drummert. Zo gaan die dingen altijd.

Nou dat dus en voor de rest raakt iedereen altijd slaags met iedereen. Ook wijven. Ze gaan met elkaar in gevecht, aan elkaars haren en elkaars kleren trekkend. Daarbij roepen ze dingen als: "Hij keek naar mij!" En de ander: "Nee, hij keek naar mij!"

Intussen genieten diverse metalliefhebbers intens van een met bier gevulde pens. 

 Kortom, het wordt weer een onwijze feest en je kunt jezelf wel tegen oew harses aanslaan als je daar niet bent geweest.

 

Waar? in Rockstake in dancing de Radstake te Varsseveld

Wanneer? 23 juni 2007

Hoe laat? ongeveer 23:30u

Kledingadvies: Voor de mannen: Een spijkerbroek en daarboven een mooie nieuwe blouse. Of een poloshirt met daaronder een shirt met lange mouwen. Dat mag best. Chicks love it.

Voor de vrouwen: Hoge cowboylaarzen, een sexy, strakzittend broekje (opletten dat het geen liplezer wordt) en een blouse die boven de navel is geknoopt. Een navelpiercing mag altijd!