Volg en Like ons opĀ 

Image
Geijsteren is een duister oord
De heel erg kundige nederpopglammetalrockers van Patatje Metal komt twee jaar na dato andermaal Geijsteren in Limburg opluisteren.
Zijn ze dan niet geschrokken in Geijsteren van die superrockers en dan met name de invloed die ze hebben op de jeugd?
En dan ... En dan ... Moet ik het andermaal vertellen. Van de chicks die in hun eigen kruis grijpend moeten worden afgevoerd? Hijgend ende schuimbekkend, scanderende de naam van hun favoriete Patatje Metalaar.

Nou, dat en meer. Een hoop ellende, wat kan ik er van maken? 
Ik (uw Chroniqueur dus) weet het wel en ga het nu mededelen: Het is gewoon ontzettend gaaf en een ongelooflijke ervaring om die enthousiastelingen te zien rocken en uit hun respectievelijke dakken te zien gaan. En heel het publiek wordt helemaal gek. U, lezer wil er zeker onderdeel van zijn. Het onderscheid tussen lezer en loser maakt u zelf. (Ik wordt nog eens poweties op mijn ouwe dag.) Niet verder lullen. Schrijf het in uw agenda en omcirkel het in rood. Of groen. Of paars. Of rood en groen en paars. Gekkenhuis.

Waar?: Zaal De Kei, te Geijsteren
Wanneer? 11 mei 2008, ongeveer 23:00u

Kledingadvies: De heren trekken gewoon nette kleren aan. Een nette broek en een nette pantalon. Mooi gepoetste schoenen.
De dames trekken allemaal een jurk aan. Ik wil geen vrouwen met een broek aan zien vandaag. Bah, potten. Dus rokken en jurken, een beetje de chique kant op.