Volg en Like ons opĀ 

ImageHoogland, 21 augustus 2010, van uw Chroniqueur. Boem pats boem pats, zo gaan de trommels van Dennie Antichrstiaan. Zo ook in het altijd pittoreske Hoogland, waar de brute Patatje Metalaars waren aangetreden om op te treden. De Hooglanders wisten van niks daar en dachten dat het wel goed zou komen ondanks de talrijke waarschuwingen, op deze website verspreid.
Op een bepaalde manier kwam het ook goed. Het werd een tof feest dat eenieder nog lang zal heugen. Niet alleen ging de drums van je boem pats boem pats, de bassen gingen van je brommelebrom, de gitaars van je braaaauw en de zangkeel van Marco Borsato ging van heeeuj heeuj heeuj!
Hij was daar zo dorstig van geworden dat hij gaarne wou thee drinken. Neeneeneee hoor ik u al roepen, hij wou bier, want dat lusten ze alleen maar bij de Patatjes van Metaal en voor al het andere zijn ze allergisch. Dus kwamen er allemaal intelligente menschen uit het publiek de Metalen Messias van drank voorzien. Hiervoor was hij innig dankbaar.
De avond verliep zoals zovele rockavonden. Er werd gezopen dat het een aard had en er werd waanzinnig van de prachtige muziek genoten. Toen de laatste tonen waren verstomd dromden de groupies bij de artiestenruimten en zij sloegen en trapten elkaar. Zo zijn die groupies. (Dit laatste berust niet echt op ware feiten, maar meer op de oververhitte en verwarde voorstelling die uw Chroniqueur van bepaalde zaken heeft. Dit geheel terzijde).
Het was prachtig en voor wie er bij waren: Volgende keer weer! Voor wie er niet bij waren: Losert!