Volg en Like ons opĀ 

Image23 September 2011, van uw Chroniqueur. Die motorcrossjongens weten door de bank genomen geen ene hol van muziek, dus het was een toevalstreffer dat ze Patatje Metal hadden gehuurd.
[De lezer dient ervan op de hoogte te zijn dat het 'huren' van Patatje Metal net zo ingewikkeld in elkaar zit als het 'huren' van The A-Team. Er is altijd een neringdoende en aandoenlijke oudere man met een prachtige dochter etc etc.. Ook zijn de Patatje Metaljongens ongeveer ingedeeld zoals de The A-team-jongens. Zo is Rammstein Shaffy eigenlijk een met goud behangen neger ("B.A.") en Het Beest is eigenlijk heel knap ("Face"). De analogie houdt echter op, waar het de achtervolging door het leger betreft. De leden van Patatje Metal zouden allang niet meer in leven zijn, als het leger zich niet over hen ontfermd zou hebben. Hier zijn zij meer "De man van 6 miljoen". Dit is grappig, omdat Marco Borsatan juist voor ongeveer  6 miljoen Euro is versleuteld met cybernetische transplantaten en hittegeleiding enzo. Dennie Antichristian is overigens voor meer dan 50 miljoen Euro versleuteld en hij is ook de allersterkste. Dit alles terzijde.]
Patatje Metal stond voor een goedgevulde tent, alwaar men niet wist wat men moest verwachten. De motorliefhebbers en hun vriendinnen waren echter positief verrast door het metalgeweld c.q. de nostalgische nederpop. De show werd nog vetter door de special effects die de Patatje Metalaars hadden meegebracht. Vuur, streamers en een supererieure lichtshow ondersteunden de vette rocksound van de doorgewinterde muzikanten.
De show zelf is eigenlijk de eerste helft en de tweede helft speelt zich af in de kleedzaal (of het omkleedhok, ligt eraan wat van toepassing is). Uw Chroniqueur mag daar bijna nooit bij zijn, maar weet wel dat er zich altijd een rij jonge vrouwen  ophoudt voor de deur en door de eerst beschikbare Patatje Metalaar wordt 'bediend'.
En dat 'bedienen' moet u niet zien in de vorm van versnaperingen, maar op een andere, meer liefdekundige wijze. Sterker nog, doorgaand op het onderwerp 'versnaperingen', jongedames die drank bij zich hadden, of drugs, kregen voorrang. Zo gaan die dingen. Het is net als de echte wereld.
Het was een prachtige rock-avondje dat eenieder nog lang zal heugen.
Als je er niet bij was geweest dan dienen de volgende woorden in je onzalige hersenpan te weerklinken: Stommerd! Volgende keer beter.
(foto door Chantal van infinitimusic.nl )